Stängt för säsongen!

Vad roligt att du hittade hit. Vi har dessvärre stängt för säsongen. Vi öppnar igen i April/Maj när snön har försvunnit. Om ni inte kan hålla er tills dess kan ni passa på att testa vårt helt nya portabla Escape room.

Är ni på jakt efter en rolig utomhusaktivitet?

Detta är en klurig promenad genom de centrala delarna av Umeå. För att klara spelet krävs det att ni samarbetar.

Målet är att hitta olika platser runt om i Umeå. Via era mobiltelefoner får ni ledtrådar om var ni ska härnäst. På vägen ska ni tillsammans svara på frågor och lösa kluriga uppgifter.

Bjud in vännerna, kollegorna eller familjen. Ladda mobiltelefonerna, dra på er promenadskorna och njut av det fina vädret. Har ni vad som krävs för att hitta slutdestinationen?

Registrera dig och få vårt mini-spel

Testa våra mini-spel gratis genom att registrera dig här. För tillfället finns det två varianter. Ett minispel kräver att man promenerar runt i centrala Umeå och ett annat kan man lösa hemma i soffan. Vi vill att spelen ska vara både underhållande och lite klurigt.

Gör så här:

1. Köp en aktiveringkod nedan

2. Boka en träff med dina vänner i centrum

3. Klicka på länken i mailet som skickades när ni köpte aktiveringkoden

4. Börja spela!

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Om du spelat spelet och inte tycker det var roligt, skicka ett mail till oss så får du pengarna tillbaka. Använd e-postadressen du angav när du köpte spelet så går det smidigare för oss att behandla din reklamation.

Spel 1: Umeå Centrum

Längd: ca 3 km

Tid: ca 2 timmar

Pris: 299 kr


Det uppskattade originalspelet som spelats av så väl kompisgäng, jobbteam som barnfamiljer. Spela nu och se om ni har vad som krävs för att nå slutdestinationen.


8,0 av 10

(26 röster)

Spel 1: Umeå Centrum (Kort version)

Längd: ca 1 km

Tid: ca 1 timmar

Pris: 175 kr


En kortare version av vårt uppskattade originalspel (Spel 1: Umeå Centrum). Spela nu och se om ni har vad som krävs för att nå slutdestinationen.

OBS! Om ni redan har spelat "Spel 1: Umeå Centrum" så är detta INTE för er.


8,4 av 10

(8 röster)

Spel 2: Umeå Centrum

Längd: ca 2 km

Tid: ca 1-2 timmar

Pris: 199 kr


Nu är det äntligen här! Ett helt nytt spel fullt med nya roliga kluringar. Förhoppningsvis ska ni finna detta lika roligt som det första spelet.

Detta spel innehåller en hemlighet. En hemlig nivå som bara ett fåtal lyckats hitta. Något vi lagt till för skojs skull. Vill ni skilja er från mängden kan ni försöka hitta vårt lilla påskägg. Lycka till!


8,6 av 10

(9 röster)

Har du redan en aktiveringskod?

Om du redan har en aktiveringskod kan du börja spela direkt genom att klicka på knappen här nedan för.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så är det bara höra av sig